На Ютуб-каналі Укрінформу вийде новий сезон проєкту «Станція Краматорськ»
На Ютуб-каналі Укрінформу вийде новий сезон проєкту «Станція Краматорськ»

На Ютуб-каналі Укрінформу вийде новий сезон проєкту «Станція Краматорськ»

Ведучими програми будуть відомі українські фотографи-документалісти Костянтин та Влада Ліберови

На Ютуб-каналі Укрінформу 18 вересня розпочинається новий сезон проєкту «Станція Краматорськ» — спільного продукту агентства та Центру протидії дезінформації при РНБО. Про це йдеться у повідомленні на сайті агенства. 

Програма виходитиме щосереди о 19:00 на новому Ютуб-каналі Укрінформ TV.

Ведучими програми будуть відомі українські фотографи-документалісти Костянтин та Влада Ліберови. Гості – військовослужбовці, які захищають Україну від російських окупантів.

Цієї середи, 18 вересня, о 19:00 гостем програми буде військовослужбовець батальйону «Нахтіґаль» Ігор Шолтис (позивний Гаррі Шульц). Наразі його команда виконує завдання на Курському напрямку.

У 2015 році Шолтис проходив службу в АТО. У Пісках Донецької області зазнав важкого поранення. Вдруге повернувся на фронт під час повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року. Паралельно з військовою справою пише музичні композиції. Він відомий як автор та виконавець реп-пісень Гаррі Шульц.

Як повідомлялося, проєкт «Станція Краматорськ» – це серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту – через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Проєкт «Станція Краматорськ» транслюватиметься також на Ютуб-каналі Центру протидії дезінформації.

Фото: Укрінформ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader