Найдешевші моделі Mitsubishi залишать ринок. Фото
Найдешевші моделі Mitsubishi залишать ринок. Фото

Найдешевші моделі Mitsubishi залишать ринок. Фото

Mitsubishi зупинить продаж бюджетної моделі Mitsubishi Mirage та її близнюка Mitsubishi Space Star для Європи. Це найдешевші автомобілі японської компанії на глобальному ринку.

На початку 2025 року ці моделі не будуть доступні покупцям. Раніше зупинку виробництва анонсували для седана Mitsubishi Mirage та хетчбека Mirage G4, які продаються у США. За інформацією Motor1, європейські продажі аналогічної моделі Space Star теж зупинять.

На домашньому японському ринку цю машину не пропонують вже два роки. Цікаво, що бюджетний автомобіль, незважаючи на вік, виявився популярним у 2024 році та викликав справжній ажіотаж.

Mitsubishi Space Star

Продажі Mitsubishi Mirage у США в 2024 році зросли на 85%, тобто збільшилися майже вдвічі. З початку року компанія реалізувала понад 10 000 екземплярів бюджетної моделі. Це дійсно цікаво, адже продаж Mirage, який дебютував у 2011 році, останнім часом знижувався.

На зміну для американського ринку може прийти новий кросовер Mitsubishi Xforce. Його презентували нещодавно. Хоча на 2025 цю інформацію в північноамериканському підрозділі компанії не уточнювали. У Європі місце Space Star займе базовий варіант Mitsubishi Colt, який є копією Renault Clio.

OBOZ.UA раніше розповідав про новий недорогий кросовер на базі VW.

Джерело матеріала
loader
loader