Netflix розсекретив дату виходу «Відьмак: Сирени з глибин» і показав атмосферний уривок з аніме
Netflix розсекретив дату виходу «Відьмак: Сирени з глибин» і показав атмосферний уривок з аніме

Netflix розсекретив дату виходу «Відьмак: Сирени з глибин» і показав атмосферний уривок з аніме

Netflix розсекретив дату виходу «Відьмак: Сирени з глибин» і показав атмосферний уривок з аніме - Фото 1

Стрімінговий сервіс Netflix оголосив, що аніме «Відьмак: Сирени з глибин» вийде 11 лютого 2025 року. Компанія також показала ексклюзивний фрагмент майбутнього фільму. Тобто видання Redanian Intelligence мало рацію.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Netflix розсекретив дату виходу «Відьмак: Сирени з глибин» і показав атмосферний уривок з аніме - Фото 2

У центрі сюжету — пригоди Ґеральта з Рівії, мутанта-мисливця на монстрів. Він отримує завдання розслідувати серію нападів у прибережному селищі. Під час розслідування Геральт опиняється втягнутим у багатовіковий конфлікт між людьми та морським народом. Щоб запобігти війні між двома королівствами, відьмаку доведеться покластися на допомогу старих і нових друзів.

Головного героя, Ґеральта з Рівії, озвучить Даґ Кокл. Він же представив глядачам перший фрагмент фільму. До акторського складу також приєдналися Джої Бейті у ролі барда Любистка та Аня Чалотра, яка озвучить чарівницю Єннефер. Крістіна Врен подарує свій голос Ессі Давен.

«Відьмак: Сирени з глибин» базується на оповіданні Анджея Сапковського«Маленька жертва». Цей твір не екранізували у першому сезоні серіалу «Відьмак». Новий проєкт стане другим анімаційним фільмом у всесвіті після «Відьмак: Кошмар вовка», який розповідав історію походження Весеміра, наставника Ґеральта.

Сценарій фільму написали Майк Островський та Рей Бенджамін. Продюсером виступила Лорен Шмідт-Гіссріх. За анімацію відповідає Studio Mir. Режисером став Кан Хі Чул. Анджей Сапковський бере участь у проєкті як творчий консультант.

Джерело: Deadline

Netflix розсекретив дату виходу «Відьмак: Сирени з глибин» і показав атмосферний уривок з аніме - Фото 3
Джерело матеріала
loader
loader