Представлено новий Geely Icon
Представлено новий Geely Icon

Представлено новий Geely Icon

У Міністерстві промисловості та інформаційних технологій опублікували зображення позашляхової версії Geely Icon, яка отримала зовнішній відділ для зберігання дрібниць на кришці багажника.

Передній бампер отримав новий дизайн у стилі «хардкор», чорний графічний логотип компанії замінили літери Geely. У салоні встановлена ​​РК-панель приладів діагоналлю 10,25 дюйма та центральний екран керування діагоналлю 12,3 дюйма.

В оснащення входять автомобільна система Geely Galaxy OS, що дозволяє віддалено включати кондиціонер через мобільний додаток. У стандартну комплектацію входять модем 4G, автомобільний Wi-Fi та система Huawei HiCar, фільтр кондиціонера CN95, задні дефлектори системи вентиляції, 6 динаміків, 6-позиційне електричне регулювання сидіння водія.

Габарити складають 4369 (4442)x1860x1770 мм мм. Чотирьохциліндровий двигун 1,5 л максимальною потужністю 133 кВт і максимальним моментом, що крутить, 290 Н·м працює з 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням мокрого типу. Загальна витрата палива автомобіля на 100 км становить 6,3 літра, а час розгону 0-100 км/год становить 7,9 секунди.

Джерело матеріала
loader
loader