Росіяни вдарили по Харкову КАБами: перші подробиці
Росіяни вдарили по Харкову КАБами: перші подробиці

Росіяни вдарили по Харкову КАБами: перші подробиці

У Харкові в ніч на четвер, 19 вересня, прогриміли вибухи. За попередніми даними, російські окупаційні війька вдарили по місту КАБами.

Перші вибухи було чути в обласному центрі близько 23:50. Про це попередив мер Харкова Ігор Терехов на своєму каналі у Telegram.

"У Харкові вибух! Будьте обережні!" – написав він.

Глава Харківської областної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про повторні вибухи і зазначив, що, за попередніми даними, зафіксовані удари у Шевченківському районі міста на відкритій території.

"Інформації щодо постраждалих не надходило. Є загроза повторних ударів!" – йдеться у повідомленні.

Моніторингові канали писали, що у Харкові прогриміло щонайменше п'ять вибухів. За даними місцевих ЗМІ, ворог завдав ударів керованими авіаційними бомбами, а канал "Николаевский Ванек" зазначив, що росіяни випустили по місту балістичні ракети.

Нагадаємо, що російські війська 17 вересня завдали ударів по Харкову, унаслідок чого постраждали співробітники ДСНС та мирні мешканці міста. Загалом станом на 8 ранку було відомо про дев'ятьох постраждалих.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– вдень 15 вересня війська Російської Федерації запустили авіаційні бомби по Харкову, у місті було чутно серію вибухів. Постраждав 12-поверховий житловий будинок, є руйнування й пожежа, а також одна загибла жінка та 42 постраждалих.

– Пізно ввечері 14 вересня російські війська також атакували Харків бомбами. Пожежа виникла в Київському районі. Пізніше Олег Синєгубов повідомив про пошкодження будівель лікарні й навчального закладу.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader