Toyota Sienna подзвонить водіям, якщо вони забудуть дитину в гарячій машині
Toyota Sienna подзвонить водіям, якщо вони забудуть дитину в гарячій машині

Toyota Sienna подзвонить водіям, якщо вони забудуть дитину в гарячій машині

Як це працюватиме

Advanced Rear Seat Reminder використовує радар міліметрового діапазону хвиль усередині автомобіля, щоб перевіряти рух після того, як транспортний засіб був припаркований. Якщо система вважає, що власник залишив когось позаду, вона надсилає сповіщення.

  • Якщо автомобіль зафіксує певний порядок дій, характерний для покидання машини водієм, а потім усе одно відчує рух усередині, система увімкне аварійну світлову сигналізацію та видасть звуковий сигнал.
  • Через 90 секунд, якщо ви все ще не повернулися, щоб перевірити автомобіль, а рух все ще зафіксовано, він подасть вам сигнал на смартфон.
  • Для цього навіть не потрібен додаток Toyota, адже Sienna відправить текстове повідомлення на номер телефону, пов'язаний з обліковим записом. Але якщо ви все ж маєте фірмовий застосунок, то також отримаєте пуш-сповіщення у ньому.
  • Якщо ви не зреагуєте навіть тепер, автомобіль почне телефонувати.

Цю опцію можна буде також використовувати для домашніх улюбленців, адже їх не менш часто залишають замкненими в машинах, припаркованих на пекучому сонці.

Українці люблять надійні автомобілі, які споживають небагато пального. Яскравий приклад – SUZUKI Vitara Hybrid 2024 року. Це авто дуже економічне, надійне та перевірене часом. А головне, що зараз воно продається зі знижкою до 86 000 грн.

Теги за темою
Техно
Джерело матеріала
loader
loader