Модель, яка вийшла заміж за себе, отримала 1500 пропозицій руки і серця після розлучення
Модель, яка вийшла заміж за себе, отримала 1500 пропозицій руки і серця після розлучення

Модель, яка вийшла заміж за себе, отримала 1500 пропозицій руки і серця після розлучення

Сьюеллен Кері отримала понад 30 букетів і була здивована кількістю пропозицій про нове заміжжя. За її словами, шлюб із самою собою був прекрасним досвідом, але в ньому були свої складнощі.

36-річна бразилійка Сьюеллен Кері на початку цього року вийшла заміж за себе, але через деякий час розлучилася і знову шукає кохання. Жінка стверджує, що після розлучення їй надійшло 1500 пропозицій про заміжжя. Про це пише Daily Star.

Модель, яка зараз живе в Лондоні (Англія), зазначила, що їй "набридла" її власна компанія. Після розлучення Кері отримала понад 30 букетів і була приголомшена лавиною пропозицій. Попри те що весілля було приводом показати любов до себе, Сьюеллен виявила, що в реальності вона виявилася більш самотньою, ніж очікувалося.

"За останні кілька днів я отримала понад 30 букетів, і мушу сказати, що я приголомшена кількістю пропозицій про заміжжя. Я й уявити собі не могла, що, оголосивши про розлучення, я приверну стільки потенційних женихів з усього світу. Тепер я більш популярна, ніж лондонські ночі. Я навіть не знаю, куди подіти всі букети", — розповіла вона.

За словами моделі, весілля було приводом показати любов до себе
Фото: Jam Press

За її словами, шлюб із самою собою був прекрасним досвідом, але в ньому були свої складнощі.

"Я думала, що мені це сподобається, але в підсумку самотність виявилася важчою, ніж я очікувала. Бути у стосунках тільки із самою собою виявилося складніше, ніж я собі уявляла", — зазначила бразилійка.

Дівчина зазначила, що шлюб із самою собою був прекрасним досвідом, але в ньому були свої складнощі
Фото: Jam Press

Тепер Сьюеллен впевнена, що готова до нових стосунків.

"Коли ти по-справжньому пізнаєш себе, то розумієш, що стосунки мають сенс тільки тоді, коли ти повністю до них готовий. Тепер я стала набагато більш вибірковою. Я й уявити собі не могла, що, коли я розлучуся, станеться стільки несподіваних речей. Але я також відчуваю себе готовою до стосунків із кимось ще", — заявила модель.

Раніше Фокус повідомляв, що дівчина зв'язалася з метеорологічним бюро, щоб помститися коханому. Багато жінок можуть заблокувати колишнього кавалера в соцмережах, викинути його речі або знайти іншого партнера. Але для Бетані Хант цього було недостатньо.

Також стало відомо, що колишні наречений і наречена 7 років судяться за обручку вартістю $70 тисяч. Брюс Джонсон і Керолайн Сеттіно планували одружитися, але незабаром вони розлучилися. Наразі колишні закохані судяться за каблучку від Tiffany's, яка коштує більш ніж 70 000 доларів.

Теги за темою
Великобританія весілля
Джерело матеріала
loader