Трейлер серіалу «Офіс» — адаптації хітового ситкому з жіночою версією Майкла Скотта
Трейлер серіалу «Офіс» — адаптації хітового ситкому з жіночою версією Майкла Скотта

Трейлер серіалу «Офіс» — адаптації хітового ситкому з жіночою версією Майкла Скотта

Трейлер серіалу «Офіс» — адаптації хітового ситкому з жіночою версією Майкла Скотта - Фото 1

Серіал «Офіс» повертається, але в оновленому вигляді.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Трейлер серіалу «Офіс» — адаптації хітового ситкому з жіночою версією Майкла Скотта - Фото 2

Йдеться саме про австралійську адаптацію (а не американський перезапуск, який все ще на стадії розробки) класичного британського комедійного серіалу у стилі мок’юментаріТрейлер серіалу «Офіс» — адаптації хітового ситкому з жіночою версією Майкла Скотта - Фото 3Трейлер серіалу «Офіс» — адаптації хітового ситкому з жіночою версією Майкла Скотта - Фото 4Мок'юментарі — тип фільму чи телевізійного шоу, в якому вигадані події представлені в документальному стилі для створення пародії. від Рікі Джервеса та Стівена Мерчанта.

Новий «Офіс» вийде на Prime Video із доступом у 240 країнах із 18 жовтня. Наразі для перегляду доступний перший трейлер, де можна побачити повністю новий акторський склад. У ролі дивакуватого, але харизматичного боса тут постає жінка Ханна Ховард, яку грає австралійська комікеса Фелісіті Ворд.

Сюжет розгортається в офісі пакувальної компанії Flinley Craddick, що базується в Сіднеї, де керівниця намагається завоювати своїх співробітників природною харизмою, настроєм «дівчини-боса» та далекоглядним лідерством.

Сценарій до австралійського «Офісу»писали Джулі Де Фіна і Джекі ван Бік, дует також виступив виконавчими продюсерами. Серіал створено спільно BBC Studios Австралії та Нової Зеландії, Bunya Entertainment і Amazon MGM Studios, і засновано на оригінальному форматі BBC Studios — того, що ліг в основу пізнішого і більш відомого нам американського серіалу з Майклом Скоттом в головній ролі. 

Трейлер серіалу «Офіс» — адаптації хітового ситкому з жіночою версією Майкла Скотта - Фото 5
Джерело матеріала
loader
loader