У Києві рівень забрудненості повітря низький, радіаційний фон - у нормі
У Києві рівень забрудненості повітря низький, радіаційний фон - у нормі

У Києві рівень забрудненості повітря низький, радіаційний фон - у нормі

У Києві станом на 8:00 середи, 18 вересня, рівень забрудненості повітря низький, радіаційний фон у всьому місті – в нормі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на Департамент захисту довкілля та адаптації до зміни клімату.

На правому березі на стаціонарних пунктах моніторингу атмосферного повітря загальний індекс якості повітря коливається від 30 до 37 (низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,10 - 0,12 мкЗв/год.

На лівому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря загальний індекс якості повітря коливається від 35 до 39 (низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,10 - 0, 11 мкЗв/год.

Слідкувати за станом атмосферного повітря та радіаційним фоном у режимі реального часу можна за посиланням https://asm.kyivcity.gov.ua та в додатку Київ Цифровий.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 15 вересня у КМДА поінформували, що у Києві спостерігається тимчасове погіршення якості повітря. Ймовірною причиною є пожежі в екосистемах Київської області та метеорологічні умови, що сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішок у приземному шарі повітря.

Увечері 17 вересня КМДА повідомила про низький рівень забрудненості повітря у столиці.

Теги за темою
Київ КМДА
Джерело матеріала
loader
loader