У центрі Кельна вдруге за тиждень прогримів вибух: є постраждалий
У центрі Кельна вдруге за тиждень прогримів вибух: є постраждалий

У центрі Кельна вдруге за тиждень прогримів вибух: є постраждалий

У центрі Кельна сьогодні, 18 вересня, знову пролунав вибух. На цей раз злочинець підклав вибухівку під двері магазину одягу LFDY. Судячи з фотографій з місця події магазин повністю зруйнований. Про це пише Kölner Stadt-Anzeiger. Повідомляється про одного постраждалого – поранення отримав випадковий перехожий.

«Як повідомив речник поліції, екстрену допомогу о 5 ранку викликав свідок, який почув гучний звук. Вибух стався перед магазином одягу. Однак деталі обставин досі не з’ясовані. У будівлі вибиті вікна. Пожежним підрозділам довелося гасити незначну пожежу», – пише видання.

Речник поліції сказав, що одна людина намагалася приборкати вогонь на місці до прибуття пожежної служби. Вона не постраждала і пізніше була допитана як свідок.

Магазин LFDY в Кельні є популярним місцем серед молоді. LFDY розшифровується як Live Fast Die Young («Живи швидко, помри молодим»), назва, що стоїть за назвою компанії вуличного одягу зі штаб-квартирою в Дюссельдорфі. LFDY керує магазинами по всій Європі. Як пише видання цей магазин у Кельні було капітально відремонтовано лише два роки тому та знову відкрито в листопаді 2022 року.

Власник Vanity Club заявив журналістам, що хтось підклав біля будівлі вибуховий пристрій. Як пишуть ЗМІ, поліція схиляється до версії кримінальних розборок місцевих банд наркоторговців.

Джерело матеріала
loader
loader