У Росії запустили реєстр електронних повісток: як і де він вже працює
У Росії запустили реєстр електронних повісток: як і де він вже працює

У Росії запустили реєстр електронних повісток: як і де він вже працює

Влада країни-агресора запустила реєстр електронних повісток. Він працює в тестовому режимі.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Вони посилаються на сайт електронних повісток.

За планом, повноцінна робота реєстру має розпочатися з 1 листопада 2024 року, як це було заплановано спочатку. Втім, наразі, він працює лише в декількох регіонах РФ і в роботі фіксують проблеми у Сахалінській та Рязанській областях, а також у Республіці Марій Ел.

На сайті буде публікуватися відповідна інформація про призов на службу, новини, а також повідомлення про обмеження у правах для ухилянтів.

Зазначається також, що реєстр буде збирати найважливішу інформацію, а саме про стан здоров’я, місце проживання, місце роботи, освіту.

Нагадаємо, що в рамках підготовки до роботи електронного реєстру законодавці заборонили громадянам, які підлягають призову на військову службу, виїжджати з Росії.

Повідомлення військовозобов’язаним про всі нові записи в реєстрі надходитимуть через сервіс "Держпослуги".

Зокрема, це будуть повідомлення щодо зняття або прийняття громадянина на військовий облік та тимчасові обмежувальні заходи у зв’язку з відправкою повістки.

Раніше повідомлялось, що війна проти України є дорогим завданням для Росії, особливо з позиції втрат військового персоналу. Від початку повномасштабного вторгнення окупаційні війська втратили вже понад 610 тисяч військових загиблими та пораненими.

Як писав OBOZ.UA, упродовж минулої доби Сили оборони України ліквідували й поранили в бойових зіткненнях близько 1020 російських окупантів. На сьогодні загальні втрати у війні особового складу армії РФ становлять 635 880.

Раніше повідомлялося, що частина російських польових командирів ухвалюють рішення, що знижують загальну якість російських сил. Зокрема, замість того, аби навчати російських військових вправлятися з технікою і застосовувати технології та інновації у бойових операціях, ці командири женуть підготовлених "профі" у піхотні штурми.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader