Прокуратура розповіла нові деталі вбивства на АЗС у Києві
Прокуратура розповіла нові деталі вбивства на АЗС у Києві

Прокуратура розповіла нові деталі вбивства на АЗС у Києві

Прокуратура розповіла нові деталі вбивства на АЗС у Києві

    Прокуратура розповіла нові деталі вбивства на АЗС у Києві - Фото 1
    Прокуратура розповіла нові деталі вбивства на АЗС у Києві - Фото 2
    Прокуратура розповіла нові деталі вбивства на АЗС у Києві - Фото 3
    Прокуратура розповіла нові деталі вбивства на АЗС у Києві - Фото 4
    Прокуратура розповіла нові деталі вбивства на АЗС у Києві - Фото 5
У ймовірного вбивці взяли аналізи на наявність наркотиків і психотропів у крові.

Правоохоронці затримали 41-річного мешканця Києва, якого підозрюють у скоєнні умисного вбивства з корисливих мотивів на автозаправній станції в столиці. Крім цього, йому інкримінують розбій, незаконне заволодіння транспортним засобом та незаконне носіння і зберігання боєприпасів.

Про це повідомили в Київській міській прокуратурі.

За даними слідства, інцидент стався вранці 18 вересня на АЗС на Кільцевій дорозі. Підозрюваний, озброєний гладкоствольною рушницею Derya Carina X-Celerate CRX 201, підійшов до 65-річного чоловіка, який збирався сісти у свій автомобіль Honda Accord. Після короткої розмови зловмисник вистрелив у голову потерпілого, внаслідок чого той загинув на місці. Після цього нападник забрав ключі від автомобіля, сумку з особистими речами, сів у викрадену автівку і зник з місця злочину.

Пізніше вкрадену машину знайшли припаркованою біля гаража, яким користувався підозрюваний. На тому ж місці стояв його власний автомобіль.

Правоохоронці затримали підозрюваного відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік не зміг пояснити свої дії. За попередніми даними, він перебував під впливом невідомих препаратів, тому в нього взяли аналізи на наявність наркотичних чи психотропних речовин у крові.

Під час обшуку в оселі затриманого вилучили корпус гранати Ф-1 та запал до неї. Також правоохоронці знайшли документи, які підтверджують його непридатність до військової служби за станом здоров'я та виключення з військового обліку.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, на центральній вулиці в місті Бровари чоловік підірвав гранату. Внаслідок інциденту постраждали дві людини, зокрема поліцейський. Згодом з'ясувалося, що порушник був у розшуку і вже притягувався до відповідальності за зберігання наркотиків.

Джерело матеріала
loader
loader