Вибух пейджерів «Хезболли»: Тайвань перевів стрілки на Угорщину
Вибух пейджерів «Хезболли»: Тайвань перевів стрілки на Угорщину

Вибух пейджерів «Хезболли»: Тайвань перевів стрілки на Угорщину

Джерело

Тайванська компанія Gold Apollo відповіла на претензії прибічників «Хезболли», буцімто вона має відношення до масового вибуху пейджерів, який стався вчора. Якщо коротко, привіт Орбану.

Gold Apollo підкреслила, що ліцензію на використання її бренду має угорська компанія BAC Consulting KFT. Мовляв, саме вона й виготовляла ту модель пейджерів, яка вчора заявила про себе в Лівані.

Йдеться про серію контрольованих вибухів пейджерів у Лівані, внаслідок чого було поранено близько 3000 терористів «Хезболли». Акцію одразу ж приписали спецслужбам Ізраїлю. Втім, згодом генії (це сарказм) вирішили докопатись ще й до Тайваню.

Отже, позиція Gold Apollo тепер виглядає наступним чином. «Пейджери, які вибухнули в Лівані, мають нашу торгову марку, але вони виготовлені в Європі. Усі моделі пейджерів моделі AP924 були передані субпідрядником компанії в Європі, близько 5000 одиниць із цієї партії поїхали до Лівану. Пейджери були виготовлені за допомогою сторонніх компонентів».

Пане Орбан, при наступній зустрічі з Путіним не дивуйтесь, якщо він передасть пару запитань і від своїх іранських друзів також.

Название источника
ABC News
Ссылка на материал
https://abcnews.go.com/Technology/wireStory/gold-apollo-pagers-exploded-lebanon-syria-made-company-113798452
Теги за темою
Ізраїль
Джерело матеріала
loader
loader