Донька Ярослави Гресь розповіла про важке розлучення батьків
Донька Ярослави Гресь розповіла про важке розлучення батьків

Донька Ярослави Гресь розповіла про важке розлучення батьків

У випуску шоу Раміни Есхакзай також зʼявився засновник освітнього проєкту "МУР" Олександр Хоменко. Вони говорили про батьків та дитячі травми.

Донька української піарниці та громадської діячки Ярослави Гресь зізналася, як переживала розлучення батьків. Про це 16-річна Катерина Колос розповіла в новому випуску проєкту Раміни Есхакзай "30+".

"Розлучення моїх батьків було важким, через суд: я була неповнолітньою, квартирне питання. Але вони пообіцяли одне одному, що залишаться друзями для дитини. Казали: "Ми не будемо говорити щось подібне до "ти як твій батько". У мене ніколи такого не було. Вийшло так, що мій тато, як і вітчим, відігравали велику роль у моєму житті. Зі своїм біологічним батьком я постійно бачуся. Ми обійшли всі квест-кімнати Києва", — розповіла школярка.

Донька Ярослави Гресь стала гостею шоу Раміни Есхакзай

У випуску шоу також зʼявився засновник освітнього проєкту "МУР" Олександр Хоменко. Вони говорили про батьків та дитячі травми.

Зокрема, Катя Колос зізналася, як Ярослава Гресь говорила з нею про інтимне життя.

"Мама зайшла, коли мені було 16 років, каже: "Мені сказали з тобою поговорити про інтимні стосунки". Я кажу: "Питай". Мама відповіла: "Твоє тіло — твоє діло. Якщо тобі не подобається, що з ним роблять, ти про це говориш"", — зізналася дівчина.

Також Катя Колос розповіла, що свого часу боялася, що не зможе перевершити своїх знаменитих батьків.

"Потім я подорослішала, й ми почали більше говорити фразу, що "батьки виросли зі мною". Я говорила, що хочу бути психологом, мама відповідала: "Як ти можеш мене перестрибнути у піар-агенції, це ж інша галузь"", — зазначила Колос.

Наразі Ярослава Гресь одружена з маркетологом Андрієм Федорівим. Окрім Катерини, вона виховує ще двох доньок та сина.

Ярослава Гресь та Андрій Федорів з дітьми

Нагадаємо, Раміна Есхакзай говорила про бажання всиновити дитину.

Також Фокус писав про коханого-військового Раміни Есхакзай.

Джерело матеріала
loader
loader