Дональд Трамп: Найкращі фільми з екс-президентом США
Дональд Трамп: Найкращі фільми з екс-президентом США

Дональд Трамп: Найкращі фільми з екс-президентом США

До того, як Дональд Трамп став президентом США, і задовго до того, як він набув статусу однієї з найсуперечливіших персон планети, його часто можна було побачити на телебаченні. Багато хто пам’ятає його як зірку та продюсера реаліті-шоу “Учень” (“The Apprentice”) та гостя інших популярних передач. Однак у нього набагато більше акторських робіт, ніж ми очікували.

Якщо заглянути на сторінку Трампа на IMDb, можна побачити, що він має 30 ролей у кіно. У більшості кінострічок, наприклад, “Принц із Беверлі-Хіллз”, “Секс у великому місті” і навіть “Дні нашого життя” він виконував самого себе. А його найвідоміша кінороль — це коротка поява в улюбленому різдвяному фільмі “Один удома 2: Втрачений у Нью-Йорку”. У цьому матеріалі ми згадаємо і його маленькі ролі у таких фільмах, як “Зразковий самець” та “Маленькі негідники”.

Фільми, в яких зіграв Дональд Трамп:

• 1989 рік: “Примари цього не роблять”

Перша роль Дональда Трампа в кіно була у фільмі 1989 року “Привиди цього не роблять”, де він грав самого себе і промовив драматичну фразу: “Будьте впевнені, місіс Скотт, у цій кімнаті є ножі, досить гострі, щоб розрізати вас до кістки. І серця, досить холодні, щоб з’їсти ваше як закуска”.

• “Один будинки 2: Той, хто загубився в Нью-Йорку”
Найвідоміша епізодична роль Дональда Трампа – коли Маколей Калкін ставить йому питання у фільмі “Один дома 2”.

• “Маленькі негідники”
Пам’ятаєте Дональда Трампа у фільмі 1994 року “Маленькі негідники”? Там він зіграв батька Вальдо, що стало одним із небагатьох випадків, коли він не грав самого себе.

• “Подорож у часі”
У цьому фільмі поява Трампа настільки епізодична, що його цілком можна було прогаяти.

• “Едді”
У 1996 році Дональд Трамп зіграв самого себе в епізоді для фільму “Едді”, сказавши: “Взагалі-то найняти Едді було моєю ідеєю з самого початку”.

• “Компаньйон”
Дональд Трамп з’явився у цьому фільмі з Вупі Голдберг у 1996 році.

• “Студія 54”
Якщо ви не пам’ятаєте появу Дональда Трампа у цьому фільмі, то, можливо, ви не дивилися його у кінотеатрі. Він зіграв роль дуже впливового покровителя, але, мабуть, сцена була вирізана у DVD версії.

• “Зразковий самець”
Дональд та Меланія Трамп з’явилися під час сцени на подіумі у цьому фільмі.

• “Любов із повідомленням”
2002 року Дональд Трамп знову зіграв самого себе у фільмі “Кохання з повідомленням” і навіть поговорив з Х’ю Грантом в одній зі сцен.

• “Мармелад”
Останній кінематографічний епізод Дональда Трампа був у фільмі “Мармелад”.

Насамкінець, кінематографічна кар’єра Дональда Трампа — це цікава і неоднозначна частина його життя. Хоча він відомий насамперед як бізнесмен, телеведучий та політик, його численні появи у фільмах і на телебаченні говорять про те, наскільки сильно він прагнув бути частиною поп-культури. Ці камео і невеликі ролі, як правило, показують Трампа таким, яким його звикли бачити — харизматичним та впевненим у собі, який часто грає самого себе.

Його кінематографічні епізоди стали цікавим доповненням до його багатогранної кар’єри. Багато з його ролей можуть здатися незначними, але вони залишили свій слід у кінематографічній історії і стали ще одним прикладом того, як Трамп умів знаходити способи залишатися на увазі. Його участь у фільмах — це не лише свідчення його амбіцій та прагнення до слави, а й своєрідне відображення часу, коли він був невід’ємною частиною масової культури.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader