Голова комітету ВР з питань зовнішньої політики прокоментував переведення Безуглої
Голова комітету ВР з питань зовнішньої політики прокоментував переведення Безуглої

Голова комітету ВР з питань зовнішньої політики прокоментував переведення Безуглої

Переведення народного депутата Мар’яни Безуглої до комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва приверне увагу ЗМІ до його діяльності, а також надасть можливість реалізувати цікаві проєкти.

Про це зазначив голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко у коментарі Укрінформу.

За його словами, переведення Безуглої до комітету «не було сюрпризом».

«Мар’яна Безугла може розраховувати на мою підтримку. Вона має багато проєктів, і я сподіваюся на їх успішну реалізацію», - зазначив він.

Мережко зауважив, що хоч Безугла і є доволі спірною фігурою в політичних колах, «проте я згадав слова Річарда Ніксона, що політик має право на помилку, але він має бути цікавим людям».

«Я вважаю, що сама присутність Мар’яни Володимирівни додасть медійності нашому комітету, що приверне увагу засобів масової інформації до нашої діяльності», - підкреслив Мережко.

Водночас голова парламентського комітету розповів, що вже мав досвід спілкування з Безуглою, адже працював з нею у рамках однієї парламентської ТСК. Тоді в нього склалося позитивне враження від співпраці з депутаткою.

«Тобто я сповнений оптимізму. Я буду намагатися створити відповідні умови, щоб вона могла реалізувати себе. Це моє завдання як голови комітету. Ми - невеличкий колектив, але ми повинні ставитися один до одного з повагою і допомагати один одному», - акцентував депутат.

Окрім того, Мережко прокоментував заяву Безуглої про її майбутню роботу з міжнародними партнерами щодо питань оборони.

«Стосовно цих проєктів, я їх підтримую. Я знаю, що в деяких парламентах європейських країн є один комітет, який займається як зовнішньою політикою, так і оборонними питаннями. Особливо зараз це дуже важливо. І я сподіваюся, що їй вдасться поєднати досвід, який вона вже набула за п'ять років, будучи членкинею комітету з питань нацбезпеки, і реалізувати у сфері зовнішньої політики», - резюмував парламентарій.

Як повідомляв Укрінформ, 19 вересня Верховна Рада звільнила народну депутатку Марʼяну Безуглуз посади заступника комітету з питань національної безпеки оборони та розвідки, а також як члена комітету.

Теги за темою
Верховна Рада
Джерело матеріала
loader
loader