Компанія Redmi підтвердила запуск довгоочікуваної серії Redmi Note 14
Компанія Redmi підтвердила запуск довгоочікуваної серії Redmi Note 14

Компанія Redmi підтвердила запуск довгоочікуваної серії Redmi Note 14

Після попередніх тизерів компанія Redmi офіційно підтвердила запуск довгоочікуваної серії Redmi Note 14 наступного тижня. Оголошення, зроблене через Weibo, включало плакат, на якому демонструвалися два пристрої.

Схоже, що обидва телефони мають спільну конструкцію модуля камери «squircle» і вигнутий корпус, хоча в одному лінзи закриті скляною панеллю, а в іншого — яскраво виражені кільця камери.

Компанія Redmi підтвердила запуск довгоочікуваної серії Redmi Note 14 - Фото 1

Довговічність і впевненість користувачів, здається, є ключовими перевагами майбутньої лінійки. В оголошенні Redmi наголошується на «захищеності від падіння, водонепроникності та гарантії обслуговування» як основних аспектах нових телефонів. 

На офіційному веб-сайті компанії також розпочато попереднє бронювання для серії, що дозволяє потенційним покупцям забезпечити собі місце в черзі.

Технічні характеристики серії Redmi Note 14

Очікується, що майбутня серія Note включатиме три моделі: Redmi Note 14, Redmi Note 14 Pro і Redmi Note 14 Pro+.  Redmi Note 14 стане найдоступнішим телефоном у лінійці. Кажуть, що він оснащений дисплеєм 1,5K AMOLED, що є кроком вперед у порівнянні з оновленою панеллю FHD на його попереднику.

Кажуть, що для фотозйомки Note 14 5G оснащений потрійною задньою камерою на 50 МП. Під капотом ви, швидше за все, побачите чіпсет MediaTek Dimensity 6100+. Варіанти Pro і Pro+ будуть оснащені вигнутим 1,5K OLED-дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц. Очікується, що обидва матимуть 50-мегапіксельну потрійну камеру на задній панелі. 

Модель Pro може працювати на нещодавно анонсованому чіпі Snapdragon 7s Gen 3, тоді як Pro+ може використовувати процесор Dimensity 7350 SoC. Крім того, за чутками, одна з моделей Pro може похвалитися підтримкою неймовірно швидкої зарядки 90 Вт. Оскільки офіційна дата запуску наближається до наступного тижня, це лише питання часу, коли будуть розкриті повні характеристики та ціна серії Redmi Note 14. Слідкуйте за оновленнями.

Джерело матеріала
loader
loader