Mazda готує новий седан для конкуренції з VW ID.7
Mazda готує новий седан для конкуренції з VW ID.7

Mazda готує новий седан для конкуренції з VW ID.7

У Німеччині на дорожніх тестах було помічено новий седан Mazda, який є електрифікованим наступником колись популярного Mazda6. Новинку мають намір презентувати найближчим часом, а на ринок вона вийде наприкінці цього року.

Електрофікована модель має китайське походження. Це Mazda EZ-6, показана у квітні цього року. Вона побудована на тій самій платформі, що і седан Changan Deepal SL03. Несподівано марка зробила цю модель глобальною. На ринок США вона навряд чи вийде, а ось у Європі її включать до лінійки компанії. Що ж до прототипу, він покритий камуфляжем. Ймовірно, виробник впровадить деякі естетичні особливості для європейської моделі.

Mazda готує новий седан для конкуренції з VW ID.7 - Фото 1

Проте тестовий мул виглядає ідентично показаному раніше седану EZ-6. У нього аналогічна передня частина з великою панеллю замість радіаторної решітки стрімкий кузов з похилою лінією даху. Авто також має активний спойлер і комплект чорних легкосплавних дисків.

Mazda поки не розкрила всі подробиці про EZ-6. Відомо, що седан буде досягати в довжину 4921 мм, що на 40 мм коротше VW ID.7.  Модель для китайського ринку пропонуватиметься з повністю електричною силовою установкою та з гібридною. Електрокар отримає запас ходу до 600 км, а гібрид – до 1000 км. Які характеристики будуть у європейської версії моделі, наразі невідомо.

/
Mazda готує новий седан для конкуренції з VW ID.7 - Фото 2
Mazda готує новий седан для конкуренції з VW ID.7 - Фото 3
Mazda готує новий седан для конкуренції з VW ID.7 - Фото 4
Mazda готує новий седан для конкуренції з VW ID.7 - Фото 5
Mazda готує новий седан для конкуренції з VW ID.7 - Фото 6
Mazda готує новий седан для конкуренції з VW ID.7 - Фото 7
Теги за темою
тести
Джерело матеріала
loader
loader