Мережу шокувало відеоінтерв'ю з "нетверезою" колишньою Кличка Панеттьєрі: фани підозрюють рецидив
Мережу шокувало відеоінтерв'ю з "нетверезою" колишньою Кличка Панеттьєрі: фани підозрюють рецидив

Мережу шокувало відеоінтерв'ю з "нетверезою" колишньою Кличка Панеттьєрі: фани підозрюють рецидив

У команді акторки вже прокоментували скандальний ролик.

Екснаречена українського боксера Володимира Кличка – американська акторка Гайден Панеттьєрі – дала нове інтерв'ю, яке шокувало Мережу.

Виданню People артистка розповіла, як переживає болісну втрату брата, який помер у віці 28 років від хвороби серця, яку вчасно не діагностували. Також Гайден згадала в інтерв'ю й про свою доньку від Володимира Кличка – 9-річну Каю Євдокію.

Утім, користувачів шокувало, який вигляд акторка мала під час інтерв'ю. Зокрема, вони запідозрили, що в Панеттьєрі, яка мала проблеми зі зловживанням наркотиків та алкоголю, стався рецидив. Зокрема, акторка мала невиразну мову, запиналась, її очі були скляними, а погляд постійно бігав в різні боки. Тим часом видання People звинуватили в неетичності та заявили, що вони не мали права публікувати цей ролик.

  • Має бути закон, який заборонятиме проведення інтерв'ю, а також його публікацію з публічною людиною, яка, очевидно, перебуває під впливом речовин. Ганьба!
  • Шкода Гайден…Очевидно, вона нетвереза
  • Видання не має права публікувати це…Очевидно, вона під дією речовин і їй зле!
  • Це розриває серце. Це відео не повинно бути тут. Очевидно, вона під впливом якихось ліків. У неї маленька донька. Проявіть трохи співчуття!

Видання Page Six звернулося до представників акторки за поясненням. Вони запевнили, що Гайден Панеттьєрі під час інтерв'ю не перебувала під впливом речовин. За їхніми словами, їй просто емоційно тяжко було говорити про втрату брата.

Зазначимо, Гайден Панеттьєрі мала проблеми зі зловживанням наркотиків та алкоголю. Акторка зав'язала з згубними звичками, коли була вагітною. Однак після народження доньки в артистки стався рецидив. Вживання наркотиків та алкоголю призвело до того, що в Гайден виникли серйозні проблеми зі здоров'ям. Врешті, вона звернулася за допомогою до лікарів та вісім місяців провела в реабілітаційному центрі.

  • Блогерка Верба показала обличчя новонародженої донечки і розповіла про свій стан після кесаревого
  • Катерина Тишкевич у сльозах показала, який сюрприз їй зробив чоловік на 30-річчя
  • Лілія Подкопаєва показала рідкісне фото з чоловіком і трьома дітьми та заговорила про усиновлення
Джерело матеріала
loader
loader