"Чому б і ні?": Демі Мур розповіла про рекордний гонорар за роль стриптизерки
"Чому б і ні?": Демі Мур розповіла про рекордний гонорар за роль стриптизерки

"Чому б і ні?": Демі Мур розповіла про рекордний гонорар за роль стриптизерки

Актриса зізналася, що люди "соромили" її не тільки за роль у гучному фільмі "Стриптиз", а й за суму отриманого гонорару.

Зірка Голлівуду Демі Мурще в молоді роки почала боротьбу за гендерну рівність у кіноіндустрії. У подкасті The Interview зірка розповіла, як її колишній чоловік Брюс Вілліс вплинув на неї, змусивши вимагати гонорар у 12,5 мільйонів доларів за роль у фільмі "Стриптиз".

61-річна зірка стала найбільш високооплачуваною акторкою у світі, отримавши величезний гонорар за роль стриптизерки у фільмі, який зняв режисер Ендрю Бергман у1996 році.

Кадр із фільму "Стриптиз" із Демі Мур у головній ролі

Акторка запросила таку оплату не для того, щоб змагатися у фінансових доходах зі своїм тодішнім чоловіком-мегазіркою, а тому, що вона хотіла рівної оплати. "Справа була не в тому, щоб порівнювати себе з ним. Так, я бачив, скільки йому платили. Насправді, йшлося про таке: "Чому б і ні? Чому б і мені не робити те саме? Якщо я роблю той самий обсяг роботи, чому б і мені не робити те саме?", — пояснила Демі.

Вона поділилася, що в той період була негативна реакція публіки: люди "соромили" її не тільки за роль, а й за суму гонорару в гучній картині.

"Ну, зі "Стриптизом" це було так, ніби я зрадила жінок, а з "Солдатом Джейн" це було так, ніби я зрадила чоловіків. Але я думаю, найцікавіше в цьому те, що, коли я стала найбільш високооплачуваною актрисою, люди намагалися мене принизити. Я не приймаю це на свій рахунок. Я думаю, що будь-хто, хто опинився в становищі, коли першим отримав таку рівність в оплаті праці, ймовірно, постраждав би", — розповіла зірка "Без вади".

Зараз, через роки, Мур оцінює отримання рекордної зарплати за роль стриптизерки як "дуже потужну подію", незважаючи на критику, на яку вона наразилася: "Йшлося не тільки про мене; йшлося про зміну ігрового поля для всіх жінок".

Нагадаємо, 10 вересня Фокус писав про те, що Демі Мур розкрила справжню причину своєї самотності.

Теги за темою
фільм актриса
Джерело матеріала
loader
loader