Скандальна блогерка Верба зі складнощами народила первістка
Скандальна блогерка Верба зі складнощами народила первістка

Скандальна блогерка Верба зі складнощами народила первістка

Блогерка Юлія Верба стала мамою дівчинки.

Скандальна блогерка Юлія Верба, яка славиться своїми дивними і не чесними сторіз і конкурсами, як наприклад фейки про шоу "Холостяк", народила свою першу дитину.

На своїй сторінці в Instagram, вона опублікувала безліч фотографій зі своїх пологів, щоб ніхто вже точно не пропустив "важливу" новину. Крім того, тепер усі підписники Верби знають, що у неї не сталося відкриття під час пологів і лікарі ухвалили рішення бажати кесареве.

Верба публікувала фото під час пологів, а також після них. Пізніше вона запостила фото новонародженої доньки та її параметри при народженні.

Хто така Юлія Верба

Юлія Верба - українська блогерка з Івано-Франківська, яка часто потрапляє в скандальні ситуації. Наприклад, нещодавно Юлю захейтили за купівлю третьої квартири, дорогого Мерседеса.

Крім того, її звинувачували в тому, що вона передала на фронт старі автомобілі, не придатні для служби.

Верба часто постить фейки на своїх сторінках, зокрема з останнього - фейк про шоу "Холостяк".

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Раніше Главред писав про те, що якась скандальна блогерка Юлія Верба, яка також хвалиться лакшері-покупками, потрапила в скандал. Її звинуватили в тому, що вона передала на фронт непридатні автомобілі.

Нагадаємо, раніше молода блогерка потрапила в скандал із купівлею лакшері авто. На своїй сторінці в Instagram молода жінка хвалилася покупкою, яку багато хто з її передплатників вважав не на часі.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader