"Убита горем": колишня дружина Кличка розкрила подробиці смерті рідного брата
"Убита горем": колишня дружина Кличка розкрила подробиці смерті рідного брата

"Убита горем": колишня дружина Кличка розкрила подробиці смерті рідного брата

Гайден Пенетьєррі розповіла про трагедію, яка трапилася з її молодшим братом.

Колишня дружина українського боксера Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі розповіла, що "ніколи не зможе пережити" смерть свого брата Янсена Панеттьєрі.

Як пише Page Six, актриса вперше розповіла про втрату 28-річного брата в лютому 2023 року в новому інтерв'ю журналу People. "Він був моїм єдиним братом, і моїм завданням було захищати його", - сказала вона в статті.

"Коли я втратила його, я відчула, що втратила половину своєї душі", - додала вона.

35-річна Гайден зазначила, що "завжди буде вбита горем" через смерть брата. Однак ця втрата дала їй нову перспективу: "Тому що коли у твоєму житті трапляється щось настільки жахливе, настільки глибоке, настільки катастрофічне, мало що може тебе по-справжньому потрясти".

Янсен помер у своїй квартирі в Найаку, штат Нью-Йорк, через збільшене серце.

"Серце Янсена можна було побачити в його очах, а його чарівність - у його блискучій, чарівній посмішці; його душу - у його майстерних і відвертих картинах, а радість життя - у його сухій дотепності", - написали члени його сім'ї в заяві того часу. "Він житиме вічно в наших серцях і в серцях усіх, кого він знав".

Коли Майкл Страхан висловив свої співчуття Гейден у подальшому інтерв'ю "Good Morning America", вона розплакалася і коротко відповіла: "Він тут, зі мною".

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, ранішеДженсен Панеттьєрі - брат екс-нареченої українського боксера Володимира Кличка, американської акторки Гайден Панеттьєрі, помер у віці 28 років через проблеми із серцево-судинною системою, повідомляє портал ET із посиланням на сім'ю.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що індійська акторка, найвідоміша ролями в серіалах "Імператор Ашока", "Кохання через інтернет" і "Алі-Баба: Легенда воїна", Туніша Шарма вчинила самогубство у віці 20 років під час зйомок.

Джерело матеріала
loader
loader