Українці масово скаржаться на проблеми з "Київстар"
Українці масово скаржаться на проблеми з "Київстар"

Українці масово скаржаться на проблеми з "Київстар"

У четвер, 19 вересня, користувачі українського оператора електронних комунікацій "Київстар" почали масово скаржитись на збій. Під постом "Київстар" на сторінці у Facebook фолловери пишуть про складнощі з дозвоном, а у деяких взагалі відсутній мобільний зв'язок.

Про проблеми зі зв’язком пишуть користувачі з Харківській області, Черкас, Кривого Рогу, Чернігова, Запоріжжя. «Що зі зв'язком? Чернігів», «Де зв'язок? Чому немає інтернету і показує, що я в роумінгу? Харків", «Чому немає зв'язку Київстар м.Кам'янське», - пишуть абоненти.

У "Київстарі" наразі даних щодо можливих причин масового збою не повідомляють, проте в коментарях відповідають, що "з боку компанії буде зроблено все можливе для поліпшення якості".

  •  У травні 2023 року російські хакери проникли в систему українського мобільного оператора "Київстар", створюючи хитромудру мережу всередині корпоративних областей. 
  • 1 серпня українські мобільні оператори «Київстар», Vodafone та lifecell зробили спільну заяву щодо вимоги забезпечити десять годин роботи мережі під час тривалих відключень світла. 
Джерело матеріала
loader
loader