Закохані з Великої Британії разом помруть у "капсулі самогубців"
Закохані з Великої Британії разом помруть у "капсулі самогубців"

Закохані з Великої Британії разом помруть у "капсулі самогубців"

Пітер Скотт та його дружина Крістін вирішили разом піти з життя. Останні миті закохані проведуть у подвійній "капсулі самогубців".

Пітеру – 86 років. Його дружині Крістін – 80. Вони пробули у шлюбі 46 років. Нещодавно у жінки діагностували судинну деменцію. Медики попередили, що стан Крістін лише погіршуватиметься.

Пітер не схотів жити без коханої

Пітер розповів, що не може дивитися, як стан коханої погіршується. Окрім того, він зовсім не хоче жити без коханої. Тому подружжя вирішило разом піти з життя. Для цього вони скористаються капсулою Sarco pod, яку називають "Теслою смерті". Для цього закохані приїдуть до Швейцарії.

Ми прожили довге, щасливе, здорове, повноцінне життя, але ось ми в поважному віці, і це не робить з вами приємних речей. Ми розуміємо, що інші люди можуть не поділяти наших почуттів, і ми поважаємо їхню позицію, – розповів Пітер.

Смерть Пітера і Крістен настане через асфіксію інертним газом. Вони знепритомніють буквально за лічені секунди, а загалом процес займе 10 хвилин.

Вочевидь, закохані підуть з життя вже у січні наступного року. Пітер і Крістен зможуть триматися за руки, а хтось один з них натисне кнопку.

Джерело матеріала
loader
loader