АРМА шукає керуючого для дачі Медведчука - оголошено конкурс
АРМА шукає керуючого для дачі Медведчука - оголошено конкурс

АРМА шукає керуючого для дачі Медведчука - оголошено конкурс

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило конкурси на посаду керуючого та оцінювача дачі екс-нардепа Віктора Медведчука у Карпатах. Про це повідомила голова Арма Олена Дума.

- Кожен, хто відповідає кваліфікаційним критеріям, окрім представників держави агресора може взяти участь у конкурсах. Після проведення незалежної оцінки та обрання управителя цей актив почне працювати на благо держави, забезпечуючи надходження коштів до Державного бюджету України за рахунок управління заарештованим майном зрадника, - зазначила вона.

Йдеться про житловий комплекс "Ведмежа діброва" Віктора Медведчука, розташований в урочищі Карпат "Паражин", Жденіївської ОТГ, Мукачівського району, Закарпатської області. Комплекс складається з п'яти земельних ділянок та семи об'єктів нерухомого майна, серед яких спортивно-житловий оздоровчий комплекс, чотири будівлі, житловий будинок та господарський блок. Також до активів відноситься рухоме майно, включаючи два електрокари, трактор, кухонну та санітарну техніку, а також меблі.

  • 6 вересня вісім конфіскованих годин екс-нардепа Віктора Медведчука продали на аукціоні за 3,6 млн. гривень. Найдорожчим лотом виявився годинник Patek Philippe, його продали за 1 млн 271 тис гривень. Пішли з молотка і годинник Parmigiani Fleurier із зображенням дружини політика Оксани Марченко, але значно дешевше – за 485 тисяч гривень.
  • У жовтні 2022 року правоохоронці вилучили з особняка Медведчука в Пущі-Водиці 316 предметів мистецтва, більшість із яких картини. Зокрема, це роботи Івана Айвазовського, Володимира Орловського, Сергія Васильківського, Йосипа Бокшая, Костянтина Коровіна, Костянтина Крижицького.
  • У вересні АРМА заявило, що передасть майже 150 картин Віктора Медведчука до українського музею.
Теги за темою
Віктор Медведчук
Джерело матеріала
loader
loader