Довбик повечеряв з фанами Роми: яку обіцянку дав український форвард
Довбик повечеряв з фанами Роми: яку обіцянку дав український форвард

Довбик повечеряв з фанами Роми: яку обіцянку дав український форвард

У середу, 18 вересня, новачки Роми Артем Довбик та Енцо Ле Фе були запрошені на вечерю з групою вболівальників. Про деталі спілкування футболістів та фанів повідомляє Forzaroma.info.

Довбик: Зараз нелегкий момент

Спочатку новобранці "вовків" повечеряли у неформальній обстановці, а потім зробили заяви. Довбик визнав, що команда переживає непрості часи, але пообіцяв разом з партнерами виправити ситуацію.

Я радий бачити вас тут і дякую за підтримку. Зараз нелегкий момент, і я сподіваюсь добре провести час разом з вами,
– сказав Довбик.

Потім слово взяв французький хавбек Енцо Ле Фе: "Я спробую італійською… Якщо ми виграємо в неділю...". Однак його одразу перебили фанати: "Без усяких "якщо виграємо".

Невтішні результати Роми

  • Нагадаємо, що через провальний старт сезону керівництво Роми відправило у відставку головного тренера команди Даніеле Де Россі. На цій посаді легенду "вовків" замінив хорват Іван Юрич.
  • Артем Довбик у трьох матчах поспіль залишав поле без забитого м'яча. Лише у поєдинку проти Дженоа (1:1) форвард забив дебютний гол в Серії А.
  • Свій наступний поєдинок "вовки" зіграють 22 вересня проти Удінезе. Після чотирьох турів Рома займає 16-й рядок у турнірній таблиці Серії А.
Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader