Олімпійська чемпіонка Симона Байлз зробила нове татуювання на честь чоловіка
Олімпійська чемпіонка Симона Байлз зробила нове татуювання на честь чоловіка

Олімпійська чемпіонка Симона Байлз зробила нове татуювання на честь чоловіка

Гімнастка одружена з гравцем ліги американського футболу. Подружжя будує успішну кар'єру і нині живе окремо через свої спортивні зобов'язання.

Семиразова олімпійська чемпіонка і двадцятитриразова чемпіонка світу Симона Байлззробила нове татуювання на честь свого чоловіка-спортсмена Джонатана Оуенса, повідомляє Daily Mail.

Гімнастка та її коханий, гравець Національної футбольної ліги, наразі живуть окремо через свої спортивні зобов'язання. Байлз у складі команди зірок Олімпійських ігор у Парижі 2024 року вирушила у спортивний тур Америкою. Тим часом Оуенс наразі проводить дві гри в сезоні НФЛ за "Чикаго Беарз".

Симона звернулася до тату-майстра з Аризони Сідні Сміт і зробила татуювання маленьку букву "J" на безіменному пальці лівої руки. За словами Сміт, робота над тату гімнастики зайняла у неї 90 хвилин. "Це був приголомшливий досвід. Я ставлюся до всіх своїх клієнтів однаково. Завжди приємно займатися улюбленою справою щодня!", — прокоментувала Сміт свою роботу.

Відомо, що Симона Байлз і Джонатан Оуенс одружилися у квітні 2023 року, а в липні 2024 року чоловік гімнастки повідомив, що наніс ініціали дружини на безіменний палець перед її поїздкою на Паризькі ігри.

Симона Байлз зі своїм чоловіком

На Олімпіаді-2024 імениту американську гімнастку активно підтримував її дідусь, який виростив і виховав її.

Симона Байлз зі своїм дідусем Рональдом і його дружиною Неллі

Раніше Фокус писав про те, що Шенон Байлз, мати олімпійської чемпіонки, багато років тому кинула своїх чотирьох дітей. Спочатку потрапили в прийомні сім'ї. Потім Симону та її сестру Адрію удочерили рідний дідусь, 75-річний Рональд, і його дружина Неллі. На той момент Симоні було лише шість років. Двоє старших дітей Тевін і Ешлі були взяті під опіку сестрою діда Гаррієт.

Джерело матеріала
loader