Помер зірковий актор «Ліги сміху», учасник команди «Ніколь Кідман»
Помер зірковий актор «Ліги сміху», учасник команди «Ніколь Кідман»

Помер зірковий актор «Ліги сміху», учасник команди «Ніколь Кідман»

Юрій Рябченко, найбільш відомий, як один із лідерів та авторів команди «Ніколь Кідман», яка неодноразово виступала у «Лізі сміху», пішов із життя. Сумну звістку у своєму Instagram повідомила гостьова редакторка «Ліги сміху» Одарка Царенко. 

Вона сказала, що Юрій був дуже доброю та талановитою людиною.

«Велика втрата в лігосмішній родині. Пішов із життя Юра Рябченко – актор та автор команди «Ніколь Кідман», «Луганська збірна», «Другой Мир», «До Лампочки» (СНУ Луганськ), «СНУки» (СНУ Луганськ), великий талант і просто хороша людина», – зазначила Царенко.

Наразі причину смерті Рябченка не повідомляють. У своєму дописі Царенко закликала усіх небайдужих долучитися до збору коштів, які підуть на потреби родини гумориста та на його поховання.

«Всі гроші підуть на поховання та його родичам, які зараз перебувають в Луганській області. Інформація з приводу церемонії поховання буде згодом. Світла пам’ять. Спочивай з миром, друже», – написала Одарка.

Що відомо про Юрія Рябченка

Комік родом з Луганщини. Кар'єру гумориста Юрій розпочав ще в юності. Для участі в «Лізі сміху» йому довелося переїхати до столиці, де він мешкав останнім часом. У своїх соцмережах Рябченко переважно ділився світлинами з роботи, зйомок та корпоративів. Однак останній допис він опублікував ще минулої весни.

Гуморист виступав у складі команд  «ПУПОК» та «Chili», а пізніше став фронтменом «Ніколь Кідман». Окрім цього, комік працював над іншими проєктами.

Також стало відомо, що помер ведучий російського «Клубу веселих і кмітливих» (російською КВН, – ред.), путініст Олександр Масляков. Йому було 82 роки.

Джерело матеріала
loader
loader