РФ намагається прорватися до ще одного важливого міста на Донеччині: DeepState про важкі бої
РФ намагається прорватися до ще одного важливого міста на Донеччині: DeepState про важкі бої

РФ намагається прорватися до ще одного важливого міста на Донеччині: DeepState про важкі бої

Окупанти стягнули на цю ділянку фронту багато підрозділів.

Армія агресорки Росії намагається прорватися через позиції українських військових в напрямку міста Курахове вДонецькій області. Відбуваються важкі бої.

Про це повідомили аналітики проєкту DeepState. 

Зазначається, що протягом останнього тижня для українських захисників, зокрема для 46-ї бригади, в районі населених пунктів Гостре та Георгіївка-Максимільянівка тривали складні бої. 

"Окупанти за допомогою великої кількості техніки та піхоти намагаються продовжувати розвивати свій успіх з Красногорівки в напрямку Гострого. Намагаються там закріпитися, але потрапляють під щільну роботу українських дронів та артилерії. Таким чином вони сподіваються обійти Георгіївку та Максимільянівку, в яких московити постійно зазнають невдач", - інформує моніторинговий канал. 

Зазначається, що активізація окупаційних  в сторону Курахового посилилася разом з успіхом в районі населених пунктів Українськ-Желанне і Перше-Невельське. До цих районів було стягнуто багато підрозділів, які перебували поблизу, щоб продовжити своє просування.

"Не дивно, що цей напрямок атак відносять до Курахівського, адже просування ворога відбувається південніше саме в його сторону. Зараз відбуваються спроби ворога повністю окупувати Желанне Перше та зачистити місто Українськ. Триває накопичення та перегруповування сил для подальшого просування. Зокрема, в напрямку Гірника. Куди буде далі рухатися ворог - покаже тільки час. Дуже часто, вони просто використовують можливості слабких місць, які дозволяють їм йти далі", - наголошують в DeepState.

  • В Україні оголошено нетипову повітряну тривогу: мапа
  • Зеленський назвав ім'я політика, від якого залежить план перемоги України
  • Операція в Курській області: скільки часу треба РФ, щоб вибити ЗСУ
Джерело матеріала
loader
loader