У США 8-річна дитина викрала Nissan Rogue і проїхала 30 км
У США 8-річна дитина викрала Nissan Rogue і проїхала 30 км

У США 8-річна дитина викрала Nissan Rogue і проїхала 30 км

У Бедфорді (штат Огайо, США) 8-річна дівчинка вирішила купити солодощі у супермаркеті. Вона не стала чекати на батьків, а взяла їхній кросовер Nissan Rogue і вирушила в поїздку самостійно.

Батьки за короткий час помітили зникнення доньки і вирішили, що її викрали. Яким же було їх здивування, коли, переглянувши камери відеоспостереження, вони побачили, як вона сідає в їхнє авто і їде. На допомогу переляканим батькам прийшла поліція. Вони оголосили в розшук білий Nissan Rogue і через півгодини його виявили біля магазину. Примітно, що він знаходиться за 30 кг від будинку, де мешкає дитина.

У США 8-річна дитина викрала Nissan Rogue і проїхала 30 км - Фото 1

Як розповіли у поліції, дитина дорогою до супермаркету кілька разів порушила ПДР. Вона агресивно перебудовувалася між смугами, ігнорувала розмітку, не дотримувалася безпечної дистанції між авто. Але у результаті дісталася потрібної точки майже без пригод. Тільки на під’їзній дорозі до будинку розбила поштову скриньку.

До речі, разом із дівчинкою та кросовером з дому зникло 400 доларів. Ймовірно, вона планувала на них придбати солодощі. Чи встигла юна викрадача реалізувати задумане, невідомо. Також у поліції не уточнили, чи будуть застосовано до неї чи батьків санкції за це порушення.

Теги за темою
дитина
Джерело матеріала
loader