iPhone 16 Pro Max: огляд і розпакування
iPhone 16 Pro Max: огляд і розпакування

iPhone 16 Pro Max: огляд і розпакування

Моделі ‌iPhone 16‌ та iPhone 16 Pro тепер у руках клієнтів по всьому світу. Ми вже подивилися на iPhone 16, а тепер повертаємося з розпакуванням і коротким оглядом ‌iPhone 16 Pro‌ і Pro Max, флагманських пристроїв Apple вищого класу.

Цього року розпакування нового iPhone стало трохи нуднішим, тому що Apple вперше видалила наклейки з коробки. Більше жодних наклейок і зарядного пристрою – там лише ‌iPhone‌ та кабель.

Ранні витоки нового титанового відтінку «Desert» змусили його виглядати досить непривабливо, але особисто він має м’який тонкий золотий колір із темнішим відтінком на корпусі та світлішим відтінком ззаду. Він зовсім не потворний, і в ньому навіть є трохи рожевого, тож у певному світлі він близький до рожевого золота. У нас також є білий титановий ‌iPhone 16 Pro‌, і він чудовий.

Це схоже на білий титан минулого року, і більше про нього не можна сказати. Кольори Pro, безсумнівно, нудні, особливо порівняно з прекрасними блакитними, рожевими та ультрамариновими відтінками, які Apple використовувала для моделей ‌iPhone 16‌.

І ‌iPhone 16 Pro‌, і Pro Max мають більший розмір, а рамки зменшені. Більш тонкі рамки помітні наживо, навіть порівняно з моделями iPhone 15 Pro. Якщо у вас ще більш ранній ‌iPhone‌, це велика різниця. 16 Pro Max безумовно здається трохи більшим у руці, а 16 Pro ближче до розміру Goldilocks.

Цього року ‌iPhone 16 Pro‌ та Pro Max мають однаковий набір функцій, за винятком розміру дисплея та часу автономної роботи. Ви отримаєте максимальну віддачу від батареї 16 Pro Max, оскільки більший корпус дозволяє використовувати більшу батарею, але в обох моделях є вдосконалення.

У правій частині всіх iPhone є нова кнопка керування камерою, яка використовується для відкриття програми Камера для зйомки фотографій і відео. Швидке подвійне натискання робить фотографію, а натискання, а потім натискання та утримання знімає відео, що зручно. Його легше використовувати в альбомному режимі, ніж у портретному, і до всіх цих жестів для налаштування параметрів потрібен час, щоб звикнути.

У нашому відео є кілька демонстраційних зображень, а також ми зняли весь цей огляд за допомогою 16 Pro і Pro Max, щоб ви могли перевірити якість відео. Ці моделі підтримують запис 4K зі швидкістю 120 кадрів/с, і ви можете регулювати частоту кадрів у публікації. Apple також додала функцію Audio Mix для налаштування звуку у відео, і ми також використали її тут. Ви можете заблокувати звук навколо особи, яку записуєте, або направити весь шум вперед, як у фільмі, а Audio Mix також можна налаштувати за допомогою повзунка.

Для ваших фотографій є нові стилі фотографії, які ви можете налаштувати, щоб отримати ідеальний вигляд для всіх своїх зображень. Ви можете використовувати нову клавіатуру, щоб зробити ефектні або витончені, а ваш персоналізований стиль можна застосувати в режимі реального часу, під час редагування, до всіх фотографій або лише до однієї.

Apple додала нову 48-мегапіксельну камеру Ultra Wide, щоб ви отримували краще освітлення на цих широких знімках або під час зйомки макрознімків, а 5-кратний зум тепер доступний на обох моделях. Наступного тижня ми збираємося глибоко зануритися в камеру, тому слідкуйте за оновленнями.

Якщо ви користуєтеся новішим ‌iPhone‌, ви, ймовірно, не помітите значного підвищення швидкості з новим чіпом A18 Pro, тому що більшість того, що ви робите на ‌iPhone‌, не навантажує процесор. Це матиме значення для Apple Intelligence, але, звичайно, якщо ви не встановите бета-версію iOS 18.1, жодні функції Apple Intelligence поки не будуть доступні для використання.

Джерело матеріала
loader