«Хезболла» підтвердила загибель 16 своїх бойовиків унаслідок атаки Ізраїлю
«Хезболла» підтвердила загибель 16 своїх бойовиків унаслідок атаки Ізраїлю

«Хезболла» підтвердила загибель 16 своїх бойовиків унаслідок атаки Ізраїлю

Угруповання «Хезболла» у суботу підтвердило загибель двох своїх високопоставлених членів, а також 14 бойовиків унаслідок вчорашнього удару Ізраїлю по Бейруту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Times of Israel.

Унаслідок атаки, окрім високопоставленого командира «Хезболли» Ібрагіма Акіли, якого Ізраїль назвав ціллю удару, загинув інший високопоставлений член угруповання – Ахмед Вахбі.

Вахбі був главою центрального навчального підрозділу «Хезболли», а раніше він був головним командиром підрозділу сил спеціальних операцій аль-Хаджа Радвана.

Міністр охорони здоров’я ЛівануФрасс Абіад заявив, що загальна кількість жертв ізраїльського удару у п’ятницю зросла до 31 людини, включаючи трьох дітей та кількох жінок. Він додав, що екстрені служби працювали протягом ночі, щоб дістати з-під уламків загиблих і поранених, зазначивши, що «житловий будинок обвалився на мешканців» після удару.

Очільник МОЗ поінформував пресу про те, що 68 людей зазнали поранень внаслідок удару Ізраїлю, зокрема 15 осіб залишаються у лікарні. Пошуково-рятувальна операція на місці інциденту триває.

Міністр громадських робіт і транспорту Лівану Алі Хамі поінформував, що 23 людини досі вважаються зниклими безвісти.

Як повідомлялося, 20 вересня Армія оборони Ізраїлю підтвердила, що в результаті авіаудару в столиці Лівану Бейруті було вбито високопоставленого командира «Хезболли» Ібрагіма Акіла.

Джерело матеріала
loader
loader