Слава російській корупції, – опозиційний журналіст про удар по складах у Тверській області
Слава російській корупції, – опозиційний журналіст про удар по складах у Тверській області

Слава російській корупції, – опозиційний журналіст про удар по складах у Тверській області

Про це в етері 24 Каналу зауважив російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко, підкресливши, що події у Тверській області Росії він розцінює, як позитивні, адже знищена величезна кількість "Іскандерів", крилатих ракет, північнокорейських боєприпасів ніколи більше не полетить в бік України.

Українські дрони стають потужнішими

Яковенко саркастично наголосив, що треба подякувати російській генеральській корупції та вручити нагороду колишньому заступнику міністра оборони Росії генералу Булгакову. Адже, зі слів російського опозиційного журналіста, в цій війні він заслуговує найдобріших слів, бо крав багато бюджетних коштів країни-агресорки.

Де всі ті гроші, які були виділені на укріплення цього складу? Він стверджував, що цей склад витримає пряме влучання ядерного заряду, а врешті все вибухнуло після попадання дрона. Слава російській корупції! Ні в якому випадку не треба з нею боротися, потрібно її пестити й заохочувати,
– озвучив Яковенко.

Практично вся європейська частина Росії, зі слів Яковенка, нині перебуває під загрозою влучання українських дронів, в тому числі Московська, Мурманська й Ленінградська області. Тепер в списку й Тверська область. Він зауважив, що українські безпілотники стали потужною зброєю, яка змінює хід війни.

До уваги! Склад боєприпасів у Октябрському, який вибухнув 21 вересня, є 23-м арсеналом ГРАУ, площею 2,6 квадратних кілометрів. Він розташований за 16 кілометрів на південь від знищеного 18 вересня 107-го арсеналу під Торопцем. Влада Тверської області повідомила, що це були атаки безпілотників.

Теги за темою
Росія Зброя Корупція
Джерело матеріала
loader