Tempo L 12 – секрет високошвидкісної точної сівби
Tempo L 12 – секрет високошвидкісної точної сівби

Tempo L 12 – секрет високошвидкісної точної сівби

Сівба сільськогосподарських культур —відповідальний процес, який вимагає максимальної уваги та концентрації як від агрономів, так і операторів техніки господарства. Адже допущені помилки під час посівної кампанії досить важко, а іноді й неможливо, виправити під час вегетації.

Під час виробництва сівалок точного висіву Tempo, конструктори компанії Väderstad приділяють багато уваги розробці та практичному впровадженню унікальних систем роботи та контролю техніки, які мінімізують вплив людського фактору і дають змогу здійснювати всі технологічні операції без прорахунків.

Висока швидкість висіву — висока змінна продуктивність. Усі сівалки точного висіву від компанії Väderstad оснащено унікальним на ринку висівним пристроєм Gilstring Seed Meter, який гарантує незрівнянну точність сівби на високих швидкостях. Ключовою особливістю Gilstring Seed Meter є робота з надлишковим тиском повітря, що значно покращує, порівняно із вакуумними системами, процес дозування насіння та його транспортування до посівного ложа. Завдяки надлишковому тиску повітря, висівний механізм Tempo дає змогу контролювати переміщення насіння від процесу дозування до висіву в ґрунт: ні вібрації, ні схили не впливають на точність дозування насіння.

Електропривод висівного пристрою — висока точність дозування. Високій точності висіву насіння також сприяє використання електроприводу у дозувальному пристрої та налаштування відсікачів насіння, що гарантує ідеальне розміщення насіння у посівній борозні навіть за зміни його типу, сорту чи гібриду. Порівняно із механічним приводом висівного пристрою, електропривод — це гарантія сталих обертів висівного диску, що покращує точність висіву в 1,5-2 рази особливо на високих швидкостях.

Центральна система завантаження — ще вища змінна продуктивність

Усі сівалки Tempo L можуть мати центральну систему завантаження насіння, 16 та 24 рядні додатково центральне завантаження як насіння так і мінеральних добрив, що значно збільшує змінну продуктивність агрегату та розширює можливості застосування сівалки.

Система управління Väderstad E-Control — налаштування одним дотиком пальця. Налаштування та контроль робочого процесу здійснюється за допомогою планшету iPad. Вся інформація між агрегатом та iPad передається за допомогою бездротового зв’язку. Оператор у режимі реального часу отримує інформацію про кожну насінину, що проходить через висівний пристрій сівалки: якість сівби, пропуски, двійники, інтервали в рядку та норма висіву.


Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader
loader