На Донеччині внаслідок обстрілу загинув екс-радник Залужного
На Донеччині внаслідок обстрілу загинув екс-радник Залужного

На Донеччині внаслідок обстрілу загинув екс-радник Залужного

У Донецькій області внаслідок ракетного удару російських військ загинув колишній радник екс-головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного полковник Олександр Никитюк. Про це повідомила Володимирська міська рада у Фейсбуці.

- На Донеччині, в районі міста Добропілля, внаслідок ракетного удару загинув 56-річний полковник ЗСУ Олександр Никитюк. Олександр Євгенович був відомою в нашому місті людиною, адже свою кар'єру в правоохоронних органах розпочав саме з Володимирського відділу внутрішніх справ ще 1991 року. Працював на різних посадах у карному розшуку, а з березня 2005 року призначений начальником відділу міліції у Володимирі, який очолював упродовж шести років. Далі працював на посаді заступника начальника УМВС України у Волинській області, після чого став заступником начальника міліції Херсонської області, – розповіли у міськраді

Після повномасштабного вторгнення Никитюк був радником колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, служив у Військовій службі правопорядку. У Олександра Никитюка залишилася дружина та двоє синів.

  • 5 вересня стало відомо, що в боях за Україну загинув багаторазовий переможець та призер чемпіонатів України з фехтування Ігор Храмцов. Йому було 52 роки.
  • 31 серпня повідомили, що у боях проти російських загарбників загинув відомий на весь світ спортсмен-кікбоксер із Кам'янця-Подільського Роман Головатюк.
Джерело матеріала
loader