Актори “Друзів” намагаються допомогти Метту Леблану пережити втрату
Актори “Друзів” намагаються допомогти Метту Леблану пережити втрату

Актори “Друзів” намагаються допомогти Метту Леблану пережити втрату

Зірки популярного серіалу “Друзі”, серед яких Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу та Девід Швіммер, висловили серйозне занепокоєння станом свого колеги Метта Леблана, який зіграв роль Джої Тріббіані. Після смерті Меттью Перрі, який пішов з життя у жовтні 2023 року, Леблан почав вести самітницький спосіб життя і майже не підтримує зв’язок зі своїми друзями.

За інформацією джерела, актор перестав спілкуватися з колегами через шок від втрати Перрі. Інсайдер розповів виданню In Touch Weekly, що Леблан, який раніше був відкритим і життєрадісним, після трагедії став надзвичайно відлюдькуватим.

“Ніхто не засуджує Метта. Але Дженніфер Еністон та інші члени команди дуже турбуються через його ізоляцію. Вони майже нічого не чують про нього місяцями”, – повідомило джерело. Спершу Леблан ще підтримував зв’язок з колегами, але з часом він зовсім зник із їхнього життя.

Метт Леблан також припинив свою активність у соцмережах. Останній допис у його Instagram-акаунті з’явився ще 9 місяців тому. Колеги припускають, що актор може переживати важкий психологічний стан через втрату, і планують підтримати його.

“Раніше Метт був дуже життєрадісним, але зараз він ніби не почувається гідним нашої компанії. Дженніфер, Кортні, Ліза і Девід хочуть допомогти йому повернутися до життя та знову усміхатися. Втрата Меттью Перрі нагадала їм усім, наскільки коротке та дорогоцінне життя”, – додало джерело.

Нагадаємо, Меттью Перрі помер у віці 54 років у своєму будинку 28 жовтня 2023 року. Причиною смерті стали проблеми з серцем та вплив кетаміну, який він приймав. Розслідування обставин його смерті досі триває.

Що стосується Метта Леблана, то після завершення зйомок у “Друзях” він продовжив свою акторську кар’єру, знявшись у спін-оффі “Джої” та серіалі “Епізоди”, за що отримав численні нагороди, включаючи “Золотий глобус”.

Джерело матеріала
loader
loader