Демократи розкритикували стратегію Харріс: експерти розповіли про конфлікт усередині партії
Демократи розкритикували стратегію Харріс: експерти розповіли про конфлікт усередині партії

Демократи розкритикували стратегію Харріс: експерти розповіли про конфлікт усередині партії

Стратегія Гарріс, яка спочатку викликала задоволення, зараз піддається критиці за недостатню активність у спілкуванні з виборцями.

Згідно з інформацією видання The Hill, люди, близькі до кампанії Гарріс, стверджують, що вона застосовує інноваційний підхід до залучення виборців, використовуючи TikTok та інші сучасні платформи.

Однак, незважаючи на позитивні відгуки про її виступ на нещодавніх президентських дебатах, де вона, на думку багатьох експертів, значно перевершила очікування, демократи хочуть більше інтерв'ю та особистих зустрічей з виборцями.

Ван Джонс, експерт від Демократичної партії, підкреслює:

"Опитування свідчать, що чим більше ви бачите Камалу, тим більше вона вам подобається".

Ця думка підкріплюється нещодавніми даними Квінніпекського університету, які показують, що Гарріс випереджає Дональда Трампа у Пенсильванії та Мічигані, отримуючи 51% та 50% голосів відповідно. Водночас у Вісконсині її перевага є значно меншою.

Проблема полягає в тому, що кампанія Гарріс виглядає менш активною порівняно з стратегією Джо Байдена у 2020 році, що викликає занепокоєння у її прихильників. Тобі Берковіц, професор комунікацій, зазначає, що Гарріс активна на великих мітингах, але не прагне до більшої взаємодії з виборцями, що може стати на заваді її подальшому успіху.

Зважаючи на поточні виклики, демократам слід активно підштовхувати Гарріс до більшої видимості, щоб закріпити її позиції у передвиборчій гонці.

Джерело: thehill.

Останні новини:

Гарріс у разі перемоги змінить політику щодо України: експерт розповів, як демократка сприймає війну

«Підтримка» Гарріс від Путіна: експерти розповіли, навіщо Кремль хвалить демократів

Гарріс може програти вибори через Нетаньяху: експерти розповіли, як Ізраїль використовує війну проти демократів

Теги за темою
США Новини політики вибори
Джерело матеріала
loader
loader