Як вплинув замах на Трампа на його рейтинг: результати нових опитувань та висновки експертів
Як вплинув замах на Трампа на його рейтинг: результати нових опитувань та висновки експертів

Як вплинув замах на Трампа на його рейтинг: результати нових опитувань та висновки експертів

Нове опитування показує, що обидва кандидати опинилися в загальнонаціональному безвиході, хоча після дебатів Харріс збільшила свою перевагу перед Трампом серед молоді та білих виборців з вищою освітою.

Окремі опитування в штатах Пенсільванія і Мічиган, що вагаються, показують, що Харріс забезпечив собі впевнену перевагу в 5+ очок в обох штатах, у той час як третє поле битви поки що занадто близько, щоб його назвати.

Харріс випереджає Трампа на 2,9 пункту в останньому середньому значенні національних опитувань, зібраних FiveThirtyEight. У середньому Харріс трохи випереджає Трампа в національних опитуваннях.

Однак нове опитування, проведене The New York Times та Сієнським коледжем, показало, що Трамп і Харріс опинилися в загальнонаціональному безвиході: у кожного з них по 47 відсотків голосів серед ймовірних виборців.

Це невелике відхилення від результатів того ж таки опитування на початку вересня, де Трамп випереджав Харріс на +2 пункти, що стало несподіваним результатом.

Харріс зберігає впевнене лідерство серед жінок (на 12 очок випереджає Трампа), тоді як серед чоловіків він випереджає суперників на 14 очок.

Зокрема, після дебатів Харріс збільшила свою частку голосів серед молодших 34 років, збільшивши її на 7 відсотків до 58 відсотків голосів і випередивши Трампа на 21 пункт.

Тим часом, її відрив у віковій групі 30-44 років скоротився, і Трамп відстає лише на 4 очки; хоча відрив Трампа у віковій групі 45-64 років також скоротився до 2 очок.

Окремі опитування, проведені Університетом Куїнніпіак у трьох ключових штатах, що коливаються, показують багатообіцяючу перевагу Харріс, але у Трампа все ще є можливість переломити ситуацію.

У Пенсільванії, де минулого тижня пройшли очні дебати, Харріс лідирує з відривом у 6 пунктів, набравши 51 відсоток голосів порівняно з 45 відсотками у Трампа.

Джерело: independent.

Останні новини:

Гарріс у разі перемоги змінить політику щодо України: експерт розповів, як демократка сприймає війну

«Підтримка» Гарріс від Путіна: експерти розповіли, навіщо Кремль хвалить демократів

Гарріс може програти вибори через Нетаньяху: експерти розповіли, як Ізраїль використовує війну проти демократів

Теги за темою
Дональд Трамп вибори в США
Джерело матеріала
loader
loader