Командир спецпідрозділу ГУР «Шаман» став лауреатом престижного рейтингу Forbes
Командир спецпідрозділу ГУР «Шаман» став лауреатом престижного рейтингу Forbes

Командир спецпідрозділу ГУР «Шаман» став лауреатом престижного рейтингу Forbes

Командир спеціального підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України «Шаман» став лауреатом рейтингу Forbes Україна «30 до 30: майбутнє країни» у категорії «Військові й волонтери».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУР МОУ.

Розвідника відзначили за значний внесок у захист України та успішне проведення військових операцій під час російсько-української війни.

Під керівництвом «Шамана» підрозділ ГУР МОУ з однойменною назвою, який спеціалізується на штурмових і розвідувальних операціях, відзначився в ключових боях проти російських загарбників.

Так, одним із найвідоміших досягнень було запобігання висадці військ РФ у Гостомелі, а також участь у визволенні острова Зміїний та операціях на лівому березі Дніпра після підриву Каховської ГЕС.

«Командир завжди підкреслює, що успіх його місій - це колективна робота команди розвідників. А перемоги підрозділу «Шаман» — це результат стратегій непрямих дій, які допомагають нівелювати переваги ворога в кількості й ресурсах», - наголосили в українській розвідці.

Командир спецпідрозділу ГУР «Шаман» став лауреатом престижного рейтингу Forbes - Фото 1

Як повідомляв Укрінформ, документальний фільм про воїна спецпідрозділу ГУР МОУ «Артан» Андрія Рублюка покажуть у неділю, 22 вересня, на всіх каналах національного марафону «Єдині новини» о 22:10.

Фото: ГУР МОУ

Джерело матеріала
loader