Зірка фільму "Бачення метелика" Рита Бурковська вступила до лав ЗСУ
Зірка фільму "Бачення метелика" Рита Бурковська вступила до лав ЗСУ

Зірка фільму "Бачення метелика" Рита Бурковська вступила до лав ЗСУ

Українська актриса Рита Бурковська, яка зіграла головну роль у фільмі "Бачення метелика", прийняла присягу та приєдналася до лав української армії. Про це зірка повідомила у своєму Інстаграмі.

- Присягу прийняла. Отже, я приєдналася до ЗСУ. Напевно, ви знаєте, що я актриса. Останні 2,5 роки я працювала з медіа. Ми зробили багато корисних речей та важливих історій. Я багато чого навчилася у найкращих журналістів. Ці скелі вже не пропадуть. Але настав час брати велику відповідальність на себе, і я це роблю з радістю, - розповіла актриса.

Бурковська наголосила, що хотіла б продовжити кар'єру актриси, але вирішила відкласти все до завершення війни. Зірка вважає, що на цей момент ухвалила правильне рішення. Водночас вона запевнила шанувальників, що в майбутньому втече до своєї діяльності.

- Не знаю, що принесе мені моє рішення, але точно знаю, що в цей історичний час це єдино правильне рішення, і я рада, що нарешті його прийняла і маю честь служити серед найкращих. Мені також дуже хочеться зніматися в кіно, тусити, займатися своїми справами, але зараз це не дуже актуально. Я впевнена, що ще буде кіно в моєму житті та люди, які мені близькі за цінностями, та історії, які мене торкнуться та інших теж, - наголосила вона.

  • 2 травня 2022 року команда українського фільму "Бачення метелика", який увійшов до конкурсної програми "Особливий погляд" Каннського кінофестивалю, закликала підтримати Україну у війні з Росією, прийшовши на фотокол у футболках з незвичайними принтами.
  • 31 серпня 2-23 року українку Риту Бурковську за роль у фільмі "Бачення метелика" номінували на премію Septimius Awards у категорії "найкраща європейська актриса".
Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader