Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду у Нью-Йорку
Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду у Нью-Йорку

Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду у Нью-Йорку

Українська співачка Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду у Нью-Йорку. Зірка стала офіційним представником української культури у місті. Про це повідомила глава з дипломатичних відносин між США та іншими країнами ООН.

– Для мене це честь. Працюю й надалі задля того, щоб гідно представити Україну у світі. Рада, що отримала таку важливу місію після презентації мого нового україномовного альбому на концерті в Америці. Мені приємно, що відзначили мою роботу саме таким чином, – наголосила артистка.

Гросу запросили на кілька офіційних заходів, де вона виконуватиме українські пісні та представлятиме культуру України. Зірка відвідала звану вечерю мера Нью-Йорка, організовану в його будинку. У артистки також заплановано ще одну дипломатичну місію, про яку вона розповість пізніше.

- Мер Нью-Йорка запросив мене на звану вечерю. Вже дуже скоро поділюсь подробицями. Поки що можу лише сказати, що не чекала такої пропозиції і для мене честь представити Україну найкращим чином, - написала Гросу. - Ми говорили про українських дітей, про важливість допомогти їм і про нашу українську культуру та її підтримку.

Гросу вирушила до США після початку повномасштабної війни. Там артистка проходить навчання у кіноакадемії, а також встигла знятися для проекту Netflix. За умовами контракту, подробиць зйомок Аліна поки що розкривати не може, але зазначила, що працює на одному знімальному майданчику разом із багатьма відомими акторами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Аліна Гросу (@alina_grosu)

Джерело матеріала
loader