Фільм The Sims скоро підкорить кінотеатри: світ симів оживе на екрані
Фільм The Sims скоро підкорить кінотеатри: світ симів оживе на екрані

Фільм The Sims скоро підкорить кінотеатри: світ симів оживе на екрані

Творці The Sims підтвердили, що фільм за мотивами культової гри вже перебуває у розробці. Чутки про те, що симулятор життя, вперше випущений у 2000 році, може стати фільмом, ходили давно і тепер вони підтвердилися.

Компанія Electronic Arts (EA), яка випускає The Sims, оголосила, що працює над проектом із Amazon MGM Studios, повідомляє BBC.

Над фільмом також працюватиме продюсерська компанія Марго Роббі LuckyChap та режисер серіалу "Локі" – Кейт Херрон. Сценарій фільму напише британська комік та сценаристка Брайоні Редман, яка раніше працювала з Херроном над "Доктором Хто".

Поки подробиць про сюжет немає, але EA обіцяє більше новин до 25-річчя гри наступного року.

Марго Роббі
Марго Роббі

The Sims – це культовий симулятор, де гравці керують життям симів, контролюючи їхні стосунки, роботу, побут та багато іншого. За 20 років гра отримала безліч доповнень, включаючи перетворення симів на вампірів.

Марго Роббі, яка нещодавно зіграла Барбі в одному із найуспішніших фільмів, також продюсує Монополію. В інтерв'ю вона сказала, що хоче знімати більше фільмів з таким самим ефектом, як Барбі – великі, сміливі та оригінальні проекти.

Раніше стало відомо про те, що онкурент The Sims має намір стати новим фаворитом серед симуляторів життя: найкрутіші функції Inzoi

Вам буде цікаво дізнатися, і нсайдери розкрили плани на DLC та версію для Xbox Black Myth: Wukong

Читайте також, що у країнський айтішник створив заміну YouTube Kids: без російського контенту і "трешу"

Джерело матеріала