Land Rover Defender отримав спецверсію у стилі Ібіци
Land Rover Defender отримав спецверсію у стилі Ібіци

Land Rover Defender отримав спецверсію у стилі Ібіци

Land Rover заявив про випуск спеціальної версії позашляховика Defender, яка вийде тиражем у шість екземплярів, натхненних яскравими фарбами іспанської Ібіці.

Новинка отримає приставку Ibiza Limited Editions у назві. Вона буде доступна у двох комплектаціях – Sunrise та Noontide. Їхня головна відмінність – яскраві кольори кузова. Так, Sunrise поєднує в собі жовтий відтінок із глянсовими чорними акцентами, відсилаючи до «чарівного жовтого кольору сходу сонця», який видно після жвавої ночі. А Noontide пофарбований у світло-блакитний відтінок із білими акцентами. Це поєднання схоже на синьову неба та Середземного моря, на відміну від білих будинків острова.

Land Rover Defender отримав спецверсію у стилі Ібіци - Фото 1

Про жодні доробки салону або моторної гами позашляховика в компанії не повідомляли. Ймовірно, вони обмежилися лише яскравою лівреєю. У Land Rover зазначили, що замовлення на спецверсію позашляховика прийматимуться лише на заході Destination Defender Ibiza, який пройде з 13 до 29 вересня. Випустять шість екземплярів Defender Eivissa Limited Editions, три з яких у версії Sunrise і три – Noontide.

/
Land Rover Defender отримав спецверсію у стилі Ібіци - Фото 2
Land Rover Defender отримав спецверсію у стилі Ібіци - Фото 3
Land Rover Defender отримав спецверсію у стилі Ібіци - Фото 4
Land Rover Defender отримав спецверсію у стилі Ібіци - Фото 5
Джерело матеріала
loader