Літо продовжується: Діденко та Гідрометцентр порадували прогнозом погоди
Літо продовжується: Діденко та Гідрометцентр порадували прогнозом погоди

Літо продовжується: Діденко та Гідрометцентр порадували прогнозом погоди

Українцям розповіли, яка погода буде на початку тижня.

Як передає "Хвиля", про це повідомила синоптик Наталія Діденко у Фейсбук.

Погода відіграє важливу роль у нашому повсякденному житті. Вона впливає на наш настрій, плани і навіть те, як ми одягаємося. Тому завжди корисно бути в курсі прогнозу, особливо на початку нового тижня.

За словами синоптика, початок тижня потішить приємною погодою. У понеділок, 23 вересня, по всій країні буде тепло та сонячно. Температура повітря сягне +23...+27 градусів. Це чудова можливість насолодитися останніми теплими днями осені. Єдиний виняток – Крим. Там подекуди можливі дощі з грозами.

Літо продовжується: Діденко та Гідрометцентр порадували прогнозом погоди - Фото 1

Мешканцям Києва теж пощастить із погодою. У столиці буде близько 25 градусів. Хоча хмар стане трохи більшим, дощу не очікується.

Зазначимо, що, за даними Укргідрометцентру, 23 вересня в Україні буде хмарно, але без опадів. Лише у Криму місцями невеликий дощ.

Температура повітря вдень досягне 20-25 градусів, а у центральних, південних та східних областях може піднятися до 27 градусів. Вночі буде прохолодніше: 6-11 градусів, узбережжя морів 11-16 градусів.

Вітер очікується північно-східний, помірний зі швидкістю 5-10 м/с. Жителям західних областей варто бути обережними: вночі та вранці місцями можливий туман.

Літо продовжується: Діденко та Гідрометцентр порадували прогнозом погоди - Фото 2

У Києві та Київській області погода буде особливо приємною. Очікується невелика хмарність, без опадів. Температура у столиці вдень становитиме 22-24 градуси, а вночі близько 10 градусів.

Літо продовжується: Діденко та Гідрометцентр порадували прогнозом погоди - Фото 3

Раніше повідомлялося, як довго погода в Україні радуватиме теплом.

Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader
loader