Nissan Versa вийшов на ринок із цінником менше $20 000
Nissan Versa вийшов на ринок із цінником менше $20 000

Nissan Versa вийшов на ринок із цінником менше $20 000

Найдоступнішим седаном на ринку США є Nissan Versa. Він оновився до 2025 модельного року та готовий вийти на ринок.

Візуальних змін відносно небагато. Автомобіль у стандартній комплектації поставляється зі світлодіодними фарами, а також отримав 16-дюймові колісні диски з особливим дизайном, розширену палітру кольорів для кузова та доступний у версіях S, SV та SR. Варіант SR відрізняється більш спортивним видом з додаванням темної хромованої решітки радіатора, чорних 17-дюймових коліс і заднього спойлера.

Nissan Versa вийшов на ринок із цінником менше $20 000 - Фото 1

У оснащення кабіни включили мультимедійну систему з 8-дюймовим сенсорним екраном та підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. Також розширено список систем допомоги водієві й асистентом безпеки. За доплату можна отримати сидіння з підігрівом, систему клімат-контролю та адаптивний круїз-контроль.

Передньопривідний Nissan оснащений 1,6-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 122 к.с. У версії S він працює в парі з п’ятиступеневою механічною коробкою передач. Варіант SV доступий ще й з безступінчастою автоматичною коробкою передач. Ціна на оновлену модель стартує від 18300 доларів. І це останній новий седан з ДВС на ринку США вартістю дешевше 20 тисяч доларів.

Теги за темою
США
Джерело матеріала
loader
loader