Перша ліга: нестримний «Агробізнес» і вольовий ФК ЮКСА
Перша ліга: нестримний «Агробізнес» і вольовий ФК ЮКСА

Перша ліга: нестримний «Агробізнес» і вольовий ФК ЮКСА

Після 8-го туру у Першій лізі чемпіонату України з футболу визначилися головні претенденти на підвищення у класі.

Як повідомляє УАФ, у групі А це волочиський «Агробізнес», який збільшив відрив від найближчого переслідувача до 10-ти очок. Ця відстань зросла завдяки звитязі підопічних Олександра Чижевського над прямим конкурентом - «Епіцентром»  з Кам'янця-Подільського (2:1), передає Укрінформ.

Футболісти з Волочиська забезпечили собі комфортну перевагу у два м’ячі ще до перерви. Єдине, що вдалося гостям, так це в другому таймі зменшити відставання в рахунку після удару новачка Володимира Танчика, який має чималий досвід виступів в УПЛ.

Поява біля керма «Ниви» нового тренера, Юрія Вірта, наразі не принесла тернополянам ніяких дивідендів. У Хмельницькому гості програли «Поділлю» (0:1) і погіршили шанси на потрапляння до чільного квартету, який боротиметься за підвищення у класі.

А в групі Б продовжує очолювати турнірну таблицю «Полтава». Не відстає й ФК ЮКСА, який здобув важливі три очки у Запоріжжі. Пропустивши першими, під завісу матчу гості вирівняли становище, а в компенсований час Дмитро Mахнєв забив вирішальний м'яч - 2:1.

Перервалася переможна серія «Металіста 1925». У Кудрівці харків’яни вели перед, але на 90+5-й хвилині Артем Лєгостаєв, що вийшов на заміну, врятував «містян» від поразки - 1:1.

Фото: ФК «Металург».

Теги за темою
Україна футбол Спорт
Джерело матеріала
loader