Поранений у Краматорську журналіст Reuters вийшов із коми
Поранений у Краматорську журналіст Reuters вийшов із коми

Поранений у Краматорську журналіст Reuters вийшов із коми

Поранений журналіст Іван Любиш-Кірдей вийшов із коми, його зняли з апарата штучної вентиляції легень і перевезли з Дніпра до Києва.

Про це повідомив ІМІ із посиланням на дружину Марію Семенченко.

“Він не в комі, але і не в свідомості. На жаль, не існує такої таблетки чи уколу, які могли б пришвидшити процес повернення Івана (та й будь-кого з такою травмою) до себе і до рідних. Треба чекати і вірити в краще. А це дуже тяжко. Особливо коли ти ні на що не впливаєш і не знаєш, куди прикласти своє бажання щось робити”, — розповіла дружина.

Іван досі перебуває в реанімації без свідомості. Друзі зможуть провідати його пізніше.

“Тепер я проситиму вас записувати не аудіо, а відео для Івана зі словами підтримки, новинами та вашими історіями. Вірю, що він скоро прийде до тями і зможе не лише почути вас, а й побачити. Ну і мені теж втішно чути і бачити вас”, — написала Марія.

Як повідомлялось, оператор агенції Reuters Іван Любиш-Кірдей був важко поранений 24 серпня 2024 року в Краматорськувнаслідок російського удару по готелю “Сапфір”. Поранення отримав також його колега, журналіст Ден Пелещук. Радник із безпеки Reuters, колишній британський військовий Раян Еванс загинув.

Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader