РФ наступає в Курській області: військовий експерт розповів, де ворог вже витіснив ЗСУ
РФ наступає в Курській області: військовий експерт розповів, де ворог вже витіснив ЗСУ

РФ наступає в Курській області: військовий експерт розповів, де ворог вже витіснив ЗСУ

У рамках підготовки до масштабних наступальних дій у Курській області армія рф вже намагається взяти під свій контроль певні рубежі та райони.

Про це розповів військовий аналітик та координатор групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець у своєму Telegram-каналі.

За словами експерта, ворог намагається діями вже розгорнутого на цьому напрямку угруповання створити собі зручні умови для подальшого зосередження та розгортання військ. Загальна чисельність російського угруповання за напрямком на Суджу вже становить 40,5 тисяч військовослужбовців, і вона продовжує зростати.

Костянтин Машовець зазначив, що передові підрозділи противника намагаються прорватися за напрямком Журавлі – Крем'яне, витіснивши наші війська із села Журавлі.

Також ворог проривається у напрямку на Любимівку, а також Обухівка - Дар'їне: окупанти вийшли в район на захід від села Дар'їне, намагаються взяти повністю під контроль село Любимівка. Ймовірно, тут діють сили 51-го парашутно-десантного полку 106-ї повітряно-десантної дивізії та 56-го десантно-штурмового полку 7-ї десантно-штурмової дивізії.

Крім того, за словами експерта, противник атакував за напрямками Снагость – Обухівка, Олександрівка – Вєтрено, Хитрівка – Погребки, Камишівка – Погребки, Борки – Плехове, проте тут успіхів не мав.

Останні новини України:

Контрнаступ рф у Курській області: військовий розповів, як змінилася ситуація.

На прикладі Авдіївки та Бахмута: військовий експерт пояснив, що означатиме втрата Покровська.

Загроза наступу на Дніпропетровщину: експерт розповів, чого чекати в разі захоплення Покровська.

Теги за темою
Україна Росія
Джерело матеріала
loader
loader