Судитимуть ОЗГ за постачання до України наркотиків під виглядом дитячих іграшок
Судитимуть ОЗГ за постачання до України наркотиків під виглядом дитячих іграшок

Судитимуть ОЗГ за постачання до України наркотиків під виглядом дитячих іграшок

Судитимуть ОЗГ за постачання до України наркотиків під виглядом дитячих іграшок - Фото 1

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої злочинної групи за фактом контрабанди наркотичних засобів з метою їх збуту (ч. 3 ст. 305 КК України).

За даними слідства, троє мешканців Житомира налагодили канал контрабандного переміщення канабісу та кокаїну з Канади до України. Наркотичні засоби доставляли за допомогою міжнародних відправлень в коробках з-під дитячих іграшок та одягу. Після отримання “товару” його фасували та відправляли для подальшого збуту по всій країні.

Під час проведення обшуків правоохоронними органами вилучено міжнародні відправлення, зокрема, 6 кг особливо небезпечного наркотичного засобу канабіс та 15 г кокаїну.

Заходи з викриття здійснювались у співпраці зі слідчими ГУ СБ України у м. Києві та Київській області, ГУ “Д” ДЗНД СБУ та працівниками управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Львівської митниці Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Держмитслужби.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Київська обласна прокуратура

Tweet
Джерело матеріала
loader