Зірка "Людей Ікс" Олівія Манн, яка перемогла рак, вдруге стала мамою
Зірка "Людей Ікс" Олівія Манн, яка перемогла рак, вдруге стала мамою

Зірка "Людей Ікс" Олівія Манн, яка перемогла рак, вдруге стала мамою

Американська акторка Олівія Манн та її чоловік, комік Джон Малейні вдруге стали батьками. 14 вересня у подружжя народилася дочка, яку назвали Мей Джун. Дівчинка з'явилася на світ шляхом сурогатного материнства. Радісною новиною Манн поділилася у соцмережах, опублікувавши перші кадри сім'ї з новонародженою.

- Мей Джун Малейні з'явилася на світ 14 вересня 2024 року, у рік дракона. У мене було стільки глибоких емоцій через те, що я не змогла виносити свою дочку. Коли я вперше зустрілася з нашою гестаційною сурогатною матір'ю, ми говорили як мати з матір'ю. Вона виявила до мене стільки милості та розуміння, що я зрозуміла, що знайшла справжнього ангела в житті. Словами не висловити мою подяку за те, що вона берегла нашу дитину протягом 9 місяців і втілила наші мрії у життя. Я так пишаюся моєю маленькою сливою (у перекладі з китайської Мей – слива – Авт.), моїм маленьким драконом за те, що вона здійснила подорож, щоб бути з нами. Моє серце розірвалося, – зауважила зірка.

У 2023 році у Манн виявили агресивний вид раку в обох грудях, хоча генетичний аналіз та тест BRCA (найвідоміший ген раку грудей) показав негативний результат. Вона таємно розпочала лікування і за десять місяців перенесла чотири операції. У березні 2024-го акторка зважилася на операцію з видалення молочних залоз.

Олівії Манн 44 роки. З 2021 року зустрічалася з коміком Джоном Малейні. Пара розписалася у липні 2024 року. У закоханих є трирічний син Малкольм. Найвідоміші фільми за її участю: "Залізна людина 2", "Супер Майк", "Звільни нас від зла", "Люди Ікс. Апокаліпсис" та "8 подруг Оушена".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від olivia (@oliviamunn)

Джерело матеріала
loader